ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-TIPS ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-TIPS ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

Περμανάντ
Είναι μια χημική διαδικασία που θέλει ιδιαίτερη προσοχή κατά την εφαρμογή της. Οι κίνδυνοι που υπάρχουν είναι η ψαλίδα, η ξηρότητα και το κόψιμο της τρίχας. Προτείνετε τις πελάτισσες σας να ανανεώνουν συχνά το κούρεμα τους έτσι ώστε να έχουν πιο δυνατά και υγιείς μαλλιά. Πριν την εφαρμογή της περμανάντ πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή τύπου περμανάντ, 0, 1, 2 και μέγεθος των μπικουτί. Πριν την εφαρμογή τοποθετήστε ένα προστατευτικό προϊόν για το μαλλιά. Στις πελάτισσες που έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά από τεχνικές εργασίες να προτείνετε θεραπεία ή αμπούλες θρέψης και ενυδάτωσης.

Βαφή
Αν η πελάτισσα μας έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως προϊόντα styling και έχει κρεπάρει τα μαλλιά της πρέπει να τα λούσουμε. Έχει καταρρεύσει ο μύθος που θέλει τα μαλλιά άλουστα για να εφαρμοστεί καλύτερα η βαφή. Πριν τη βαφή μπορούμε να βάλουμε προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά και βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση του χρώματος. Ανάλογα με τις ανάγκες της πελάτισσας επιλέγουμε και την κατάλληλη θεραπεία. Προσέξτε πόσο χρόνο θα αφήσετε την βαφή στα μαλλιά. Ο στάνταρ χρόνος είναι 35′. Μετά τη βαφή θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μία αμπούλα για κλείδωμα του χρώματος ή αμπούλα αναδόμησης ή σαμπουάν για την σταθεροποίηση του χρώματος.

Argan Oil
Το argan oil (έλαιο αργκάν) παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό παγκοσμίως εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για τις ευεργετικές ιδιότητες του κυρίως στη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.
1. Ρίξε μία ή δύο σταγόνες στην ενυδατική κρέμα ή στο make-up σου για να νιώθεις πιο μαλακή την επιδερμίδα σου.
2. Άπλωσε το στα χέρια και τα πόδια για σούπερ ενυδάτωση.
3. Άπλωσε το κατευθείαν πάνω στο πρόσωπο ή στο σώμα σου σαν ένα φυσικό ενυδατικό προϊόν.
4. Με τις άκρες των δακτύλων σου άπλωσε το στις άκρες των μαλλιών σου. Μετά θα δεις τις άκρες των μαλλιών σου να είναι λείες και απαλές.
5. Κάνε απολέπιση σε όλο το σώμα, πρόσωπο και πόδια ρίχνοντας λίγο argan oil σε μία ποσότητα μαύρης ζάχαρης και φτιάξε το ιδανικό απολεπιστικό προιόν.

Goto Top

logo

EMAIL:

info@christianartesio.gr

PHONE:

+30 25210 35533

ADDRESS:

4o χλμ Δράμας - Καβάλας

TK:

66100