ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CHRISTIAN ARTESIO

christian-artesio-category-title-168x12

ΚΕΡΙΕΡΕΣ

Θερμαινόμενη κεριέρα για κερί αποτρίχωσης roll on 100gr, για επαγγελματική χρήση, θερμαίνει το κερί γρήγορα και το διατηρεί σε σταθερή θερμοκρασία, 40Watt.

christian-artesio-category-title-168x12

ΡΟΛΟ & ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Α’ Ποιότητας επαγγελματικό χαρτί αποτρίχωσης.

christian-artesio-category-title-168x12

ΡΟΛΕΤΕΣ

Απαλό κερί αποτρίχωσης σε roll on από φυσικά συστατικά σε 8 διαφορετικά αρώματα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Μετατρέψτε την αποτρίχωση σε μια εύκολη διαδικασία, επιλέγοντας το προϊον που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η εταιρεία Christian Artesio εξασφαλίζει για εσάς μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων με βάση το φυσικό προϊόν και τις ευεργετικές του ιδιότητες, με γνώμονα πάντα τη λειτουργικότητα και τη δική σας ευκολία.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ
Αν πρόκειται να βγεις έξω στον ήλιο μετά από αποτρίχωση με κερί, τότε να χρησιμοποιήσεις ένα καλό αντηλιακό, εναλλακτικά καλύτερα να μείνεις μακριά από τον ήλιο για 48 ώρες μετά την αποτρίχωση.

ΚΕΡΙ ΡΟΛΕΤΑ 100ML

Η ρολέτα περιλαμβάνει κλασικό κερί, κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, ιδανικό τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο. Τα φυσικά συστατικά του αποτελούν την καλύτερη βάση με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθιστώντας το παράλληλα και ένα προϊόν ιδιαίτερης περιποίησης της προς αποτρίχωση περιοχής. Η ρολέτα είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει μια λεπτή στρώση κεριού, στη σωστή ακριβώς ποσότητα.

100ml | ΚΩΔ.: 4-23

SHOP ONLINE

eshop

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ VISIT STORE

ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

stores

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ARTESIO STORESΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Goto Top

logo

EMAIL:

info@christianartesio.gr

PHONE:

+30 25210 35533

ADDRESS:

4o χλμ Δράμας - Καβάλας

TK:

66100